Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Dobrovolnictví
Technologie
Rozhovor
Komunikace
Financování
Eventy
Marketing
Fundraising
Lidé
Management
Inspirace
Inovace
Legislativa
Dárcovství
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Dana Kalistová
Kabinet CB
Jana Bukvová
Luc Art Fund
Barbora Báštěcká
Redaktorka Světa neziskovek
Aleš Kozák
Institut pro památky a kulturu
Šárka Pieglová
Péče o klienty Grantového diáře
Adam Podhola
Zachraň jídlo
Anna Perdoková
Svět neziskovek
Ilona Hobzová
Svět neziskovek
Jana Havlenová
Nadace rodiny Vlčkových
Adéla Lančová
Konzultantka projektových žádostí
Adam Zbiejczuk
Komunikace & sociální sítě
Lucie Schovancová
konzultant
Dominika Juhásová
Albert Schweitzer Stiftung
Vesna Mrázková
Impact Hub
Karel Mindless Novotný
Konzultant & lektor
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace