Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Vzdělávání
Komunikace
Rozhovor
Fundraising
Eventy
Financování
Legislativa
Lidé
Dobrovolnictví
Inspirace
Dárcovství
Historie
Management
Inovace
Advokacie
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Ilona Hobzová
Svět neziskovek
Aneta Hlavatá
Loono
Anna Mejsnarová
Taste
Václav Zeman
Frank Bold
Natálie Honetschlägerová
Koordinátorka obsahu Grantového diáře
Marie Horáková
Konzultantka pro finanční řízení neziskovek, grantový fundraising
Zdeňka Havrlíková
AVITEUM
Lucie Nemešová
Commlab
Štěpán Drahokoupil
Advokační fórum Nadace OSF
Anna Novák
Svět neziskovek
Petr Jun
Účetnictví pro neziskovky
Jan Staněk
Domov sv. Josefa
Jenda Žáček
Brand strategist
Lukáš Hejna
Nadace Via
Adéla Lančová
Konzultantka projektových žádostí
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace