Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Financování
Fundraising
Lidé
Komunikace
Management
Inovace
Rozhovor
Eventy
Legislativa
Dobrovolnictví
Akcelerace
Historie
Inspirace
Advokacie
Dárcovství
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Martina Neradová
Fundraising & telefundraising
Karel Mindless Novotný
Konzultant & lektor
Radka Bystřická
Sdružení VIA
Adam Podhola
Zachraň jídlo
Petra Handlová
Nadace SIRIUS
Vesna Mrázková
Impact Hub
Jitka Nesrstová
Mentorka & konzultantka
Karolína Vokál Kratochvílová
Svět neziskovek
Standa Kutáček
Konzultant & zakladatel Autonapůl
Milena Jeřábková
Jan Kroupa
České centrum fundraisingu
Ivo Mareš
Konzultant strategického řízení a PR
Martina Hlavatá
Hnutí DUHA
Petra Joklová
CRM pro neziskovky
Zdeněk Slejška
EDUin o.p.s.
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace