Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Strategie
Lidé
Management
Komunikace
Eventy
Inovace
Zahraniční inspirace
Dobrovolnictví
Inspirace
Fundraising
Dárcovství
Rozhovor
Financování
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Lenka Bergmannová
Konzultantka projektových žádostí
Adéla Zicháčková
Sdružení VIA
Natálie Honetschlägerová
Koordinátorka obsahu Grantového diáře
Kateřina Čížková
Svět neziskovek
Pavel Fuchs
manGoweb
Karel Pařízek
Online/digital marketing v Blueberry.cz
Milena Jeřábková
Svět neziskovek
Jana Havlenová
Nadace rodiny Vlčkových
Barbora Báštěcká
Redaktorka Světa neziskovek
Zdeňka Havrlíková
AVITEUM
Anna Mejsnarová
Taste
Lucie Schovancová
konzultant
Adam Podhola
Zachraň jídlo
Tereza Krištofová
Rekonstrukce státu
Laura Dittel
Karpatská nadace
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace