Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Inovace
Fundraising
Dárcovství
Lidé
Účetnictví
Dobrovolnictví
Legislativa
Rozhovor
Inspirace
Financování
Poradna
Management
Komunikace
Eventy
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Štěpán Drahokoupil
Advokační fórum Nadace OSF
Lenka Bergmannová
Konzultantka projektových žádostí
Aneta Hlavatá
Loono
Stanislava Fabšíková
Vagus
Lukáš Novák
Litigo Communications
Anna Mejsnarová
Taste
Jitka Nesrstová
Mentorka & konzultantka
Natálie Honetschlägerová
Koordinátorka obsahu Grantového diáře
Tomáš Knaibl
Velvyslanectví USA v Praze
Martina Hlavatá
Hnutí DUHA
Zdeňka Havrlíková
AVITEUM
Lukáš Hejna
Nadace Via
Veronika Kanát
Konzultantka & lektorka
Radka Bystřická
Digivia
Irena Zůbková
Sociální bankovnictví České spořitelny
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace