Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Komentář
Eventy
Fundraising
Dobrovolnictví
Komunikace
Lidé
Rozhovor
Marketing
Management
Legislativa
Zahraniční inspirace
Dárcovství
Inovace
Financování
Inspirace
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Pavel Fuchs
manGoweb
Jan Gregor
Svět neziskovek
Šárka Pieglová
Péče o klienty Grantového diáře
Tomáš Řemínek
Nadace Karla Janečka
Lukáš Hejna
Nadace Via
Zdeněk Slejška
EDUin o.p.s.
Jan Kroupa
České centrum fundraisingu
Petr Freimann
BARD PR
Adéla Lančová
Konzultantka projektových žádostí
Zuzana Vyhnánková Brečanová
Konzultantka
Martina Neradová
Fundraising & telefundraising
Michaela Plšková
Nevypusť duši
Karel Mindless Novotný
Konzultant & lektor
Vesna Mrázková
Impact Hub
Hana Štiková
Redakce Světa neziskovek
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace