Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Ocenění
Inovace
Management
Financování
Lidé
Eventy
Legislativa
Inspirace
Dárcovství
Dobrovolnictví
Fundraising
Rozhovor
Komunikace
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Martina Neradová
Fundraising & telefundraising
Tereza Konrádová
Místa zblízka
Jenda Žáček
Brand strategist
Radka Bystřická
Digivia
Jana Bukvová
Luc Art Fund
Anna Mejsnarová
Taste
Jan Kroupa
České centrum fundraisingu
Jana Havlenová
Nadace rodiny Vlčkových
Ondřej Liška
Ashoka Česká republika
Denisa Ratajová
Manažerka projektů Diakonie ČCE & PR konzultantka
Petr Vít
Právník a konzultant NNO
Šárka Pieglová
Péče o klienty Grantového diáře
Zdeňka Havrlíková
AVITEUM
Martin Židlický
Advokátní kancelář Slaninová Vokál
Adéla Farkač
Lékaři bez hranic
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace