Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Fundraising
Rozhovor
Eventy
Inovace
Zahraniční inspirace
Financování
Dárcovství
Historie
Legislativa
Dobrovolnictví
Management
Komunikace
Inspirace
Lidé
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Adéla Vojáčková
Radka Bystřická
Digivia
Šárka Pieglová
Péče o klienty Grantového diáře
Aneta Hlavatá
Loono
Vesna Mrázková
Impact Hub
Eliška Černá
Lucy Gower
Lucidity
Vlasta Kratochvílová Holéciová
Platforma pro včasnou péči
Simona Očadlá
Sociální bankovnictví České spořitelny
Stanislava Fabšíková
Vagus
Anna Uhnák Kárník
expertka, Zelený kruh a Fakulta humanitních studií Univerzity Karlovy
Anna Mejsnarová
Taste
Aleš Kozák
Institut pro památky a kulturu
Tomáš Knaibl
Velvyslanectví USA v Praze
Miroslava Nebuželská
22HLAV
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace