Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Dobrovolnictví
Komunikace
Eventy
Inspirace
CSR
Vzdělávání
Dárcovství
Rozhovor
Inovace
Fundraising
Legislativa
Financování
Management
Lidé
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Anna Mejsnarová
Taste
Jan Horký
Lektor a konzultant NNO
Martina Neradová
Fundraising & telefundraising
Dana Kalistová
Kabinet CB
Petr Jun
Účetnictví pro neziskovky
Jan Tinka
Výkonnostní marketing & analytika
Ivana Šajbanová
Sociální bankovnictví České spořitelny
Jitka Nesrstová
Mentorka & konzultantka
Tereza Novosadová Ocetková
Svět neziskovek
Lucie Schovancová
konzultant
Petra Handlová
Nadace SIRIUS
Lukáš Hejna
Nadace Via
Olga Pohl
DOMENA.cz
Barbora Komberec Novosadová
Sociální nadační fond hl. m. Prahy
Jenda Žáček
Brand strategist
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace