Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Inspirace
Dárcovství
Dobrovolnictví
Fundraising
Lidé
Inovace
Legislativa
Management
Eventy
Komunikace
Rozhovor
Vzdělávání
Financování
Technologie
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
David Horn
Advokátní kancelář Slaninová Vokál
Petr Machálek
Konzultant a lektor
Roman Hřebecký
Svobodný designér služeb a produktů
Petr Sucháček
NVC Brno & Masarykova univerzita
Milena Jeřábková
Václav Zeman
Frank Bold
Jan Staněk
Domov sv. Josefa
Anna Mejsnarová
Taste
Daniela Syrovátková
Svět neziskovek
Zdeňka Havrlíková
AVITEUM
Lucie Hošková
Česká společnost ornitologická
Petra Handlová
Nadace SIRIUS
Natálie Honetschlägerová
Koordinátorka obsahu Grantového diáře
Štěpán Drahokoupil
Advokační fórum Nadace OSF
Kateřina Toholová
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace