Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Komunikace
Dárcovství
Eventy
Inovace
Lidé
Dobrovolnictví
Inspirace
Fundraising
Zahraniční inspirace
Financování
Rozhovor
Legislativa
CSR
Management
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Petra Handlová
Nadace SIRIUS
Šárka Pieglová
Péče o klienty Grantového diáře
Martina Neradová
Fundraising & telefundraising
Lucy Gower
Lucidity
Laura Dittel
Karpatská nadace
Stanislava Fabšíková
Vagus
Lucie Hošková
Česká společnost ornitologická
Karel Pařízek
Online/digital marketing v Blueberry.cz
Kateřina Švidrnochová
Konzultantka & lektorka digitálních dovedností
Petr Svoboda
advokát
Milan Vítek
Greenpeace
David Horn
Advokátní kancelář Slaninová Vokál
Miroslava Nebuželská
22HLAV
Anna Perdoková
Svět neziskovek
Eliška Černá
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace