Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Rozhovor
Akcelerace
Lidé
Inspirace
Dárcovství
Fundraising
Účetnictví
Legislativa
Dobrovolnictví
Inovace
Management
Financování
Komunikace
Eventy
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Tomáš Knaibl
Velvyslanectví USA v Praze
Petra Handlová
Nadace SIRIUS
Daniela Syrovátková
Svět neziskovek
Zdenka Studená
FLEXJOBS CZ
Markéta Čekanová
Konzultantka projektových žádostí
Radka Bystřická
Sdružení VIA
Stanislava Fabšíková
Vagus
Anna Novák
Svět neziskovek
Dominika Juhásová
Albert Schweitzer Stiftung
Adéla Lančová
Konzultantka projektových žádostí
Anna Perdoková
Svět neziskovek
Jan Tinka
Výkonnostní marketing & analytika
Laura Dittel
Karpatská nadace
Štěpán Drahokoupil
Advokační fórum Nadace OSF
Lucie Nemešová
Commlab
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace