Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Komunikace
Eventy
Dobrovolnictví
Lidé
Management
Inovace
Rozhovor
Inspirace
Dárcovství
Účetnictví
Poradna
Legislativa
Fundraising
Financování
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Petr Sucháček
NVC Brno & Masarykova univerzita
Ilona Hobzová
Svět neziskovek
Ondřej Liška
Ashoka Česká republika
Jan Gregor
Svět neziskovek
Eliška Vyhnánková
Social media konzultantka
Lukáš Novák
Litigo Communications
Karolína Vokál Kratochvílová
Svět neziskovek
Petr Freimann
BARD PR
Barbora Báštěcká
Redaktorka Světa neziskovek
Lucie Schovancová
konzultant
Šárka Miková
Psycholožka a členka správní rady Nadace Neziskovky.cz
Eliška Černá
Adam Podhola
Zachraň jídlo
Jáchym Janoušek
Digitální řešení & Procesy
Kateřina Toholová
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace