Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Inspirace
Legislativa
Dárcovství
Lidé
Financování
Rozhovor
Fundraising
Eventy
Sledování dopadu
Komunikace
Inovace
Management
Vzdělávání
Dobrovolnictví
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Petr Vít
Právník a konzultant NNO
Tomáš Knaibl
Velvyslanectví USA v Praze
Jakub Nosek
Yes4Grow!
Petr Machálek
Konzultant a lektor
Adam Zbiejczuk
Komunikace & sociální sítě
Daniela Syrovátková
Svět neziskovek
Barbora Komberec Novosadová
Sociální nadační fond hl. m. Prahy
Lukáš Novák
Litigo Communications
Laura Dittel
Karpatská nadace
Veronika Kanát
Konzultantka & lektorka
Ilona Hobzová
Svět neziskovek
Petra Joklová
CRM pro neziskovky
Miroslava Nebuželská
22HLAV
Adam Podhola
Zachraň jídlo
Tomáš Řemínek
Nadace Karla Janečka
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace