Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Dárcovství
Financování
Fundraising
Vzdělávání
Inspirace
Právo
Legislativa
Dobrovolnictví
Lidé
Eventy
Inovace
Management
Komunikace
Rozhovor
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Natálie Honetschlägerová
Koordinátorka obsahu Grantového diáře
Jan Gregor
Svět neziskovek
Martin Židlický
Advokátní kancelář Slaninová Vokál
Lukáš Novák
Litigo Communications
Dagmar Koželuhová
Institut pro památky a kulturu
Zuzana Vyhnánková Brečanová
Konzultantka
Adéla Vojáčková
Laura Dittel
Karpatská nadace
Petr Machálek
Konzultant a lektor
Jana Bukvová
Luc Art Fund
Michaela Novotná
advokátní kancelář Slaninová Vokál
Štěpán Drahokoupil
Advokační fórum Nadace OSF
Vesna Mrázková
Impact Hub
Jiří Bárta
Nadace Via
Petr Svoboda
advokát
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace