Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Legislativa
Ocenění
Management
Rozhovor
Inovace
Inspirace
Eventy
Komunikace
Zahraniční inspirace
Dobrovolnictví
Financování
Fundraising
Lidé
Dárcovství
Vzdělávání
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Jitka Nesrstová
Mentorka & konzultantka
Michaela Plšková
Nevypusť duši
Petr Jun
Účetnictví pro neziskovky
Tomáš Řemínek
Nadace Karla Janečka
Karolina Fialová
Fórum mobilních hospiců & Centrum paliativní péče
Jan Staněk
Domov sv. Josefa
Adéla Farkač
Lékaři bez hranic
Lucie Schovancová
konzultant
Pavel Fuchs
manGoweb
Martin Židlický
Advokátní kancelář Slaninová Vokál
Lenka Stárková
Sue Ryder
Šárka Pieglová
Péče o klienty Grantového diáře
Vesna Mrázková
Impact Hub
Anna Mejsnarová
Taste
Jan Gregor
Svět neziskovek
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace