Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Dárcovství
Financování
Management
Rozhovor
Fundraising
Personalistika
Akcelerace
Dobrovolnictví
Legislativa
Vzdělávání
Eventy
Inspirace
Inovace
Komunikace
Lidé
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Olga Pohl
DOMENA.cz
Aneta Hlavatá
Loono
Jiří Bárta
Nadace Via
Stanislava Fabšíková
Vagus
Daniela Syrovátková
Svět neziskovek
Tereza Novosadová Ocetková
Svět neziskovek
Karel Mindless Novotný
Konzultant & lektor
Petr Sucháček
NVC Brno & Masarykova univerzita
Jana Havlenová
Nadace rodiny Vlčkových
Robert Basch
Livesport
Kateřina Švidrnochová
Konzultantka & lektorka digitálních dovedností
Petr Machálek
Konzultant a lektor
Jan Horký
Lektor a konzultant NNO
Jiří Krupa
Koalice Za snadné dárcovství
Petr Svoboda
advokát
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace