Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Dárcovství
Správní rada
Akcelerace
Komunikace
Inspirace
Lidé
Inovace
Financování
Legislativa
Management
Rozhovor
Dobrovolnictví
Fundraising
Eventy
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Milena Jeřábková
Natálie Honetschlägerová
Koordinátorka obsahu Grantového diáře
Tomáš Ervín Dombrovský
Alma Career
Šárka Pieglová
Péče o klienty Grantového diáře
Adam Podhola
Zachraň jídlo
Lukáš Novák
Litigo Communications
Stanislava Fabšíková
Vagus
Barbora Báštěcká
Redaktorka Světa neziskovek
Lucy Gower
Lucidity
Jana Havlenová
Nadace rodiny Vlčkových
Dagmar Koželuhová
Institut pro památky a kulturu
Anna Mejsnarová
Taste
Tomáš Řemínek
Nadace Karla Janečka
Milan Vítek
Greenpeace
Šárka Miková
Psycholožka a členka správní rady Nadace Neziskovky.cz
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace