Inspirujeme
ke změně
Načítám články
Anotace_Slidmi%2Cnakter%C3%A9jespoleh%2Czvl%C3%A1dnetev%C5%A1echno%2Ctvrd%C3%ADAdamrtxt17388.Nafotografiisjeho%28nekompletn%C3%ADm%29t%C3%BDmemrtxt17388.Foto_Zachra%C5%88j%C3%ADdlortxt17388.jpg

Jak pohostit tisíc lidí v centru Prahy? Krušné začátky Zachraň jídlo a 4 rady, jak na to

Adam Podhola 29. 6. 2017 10 minut

„Zachraň jídlo spatřilo světlo světa před čtyřmi lety u mě v obýváku, kde jsem kamarádům pouštěl dokument Z popelnice do lednice. Úplně nás to dostalo! Ještě ten večer se začala rýsovat Hostina pro tisíc,“ vzpomíná Adam Podhola na začátky iniciativy Zachraň jídlo. Jak vyjít s málem, učit se za pochodu a nebát se překonat sám sebe?

Zůstaňte v obraze

Držte krok se Světem neziskovek, ať vás nepředběhne. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:

Partneři Světa neziskovek

Ani Svět neziskovek se neobejde bez cookies - abyste si tenhle web opravdu vychutnali.
A o ochraně dat chci zjistit víc.