Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Komunikace
Poradna
Eventy
Inspirace
Financování
Strategie
Fundraising
Dobrovolnictví
Legislativa
Inovace
Dárcovství
Rozhovor
Lidé
Akcelerace
Management
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Aneta Hlavatá
Loono
Anna Perdoková
Svět neziskovek
Ilona Hobzová
Svět neziskovek
Petra Handlová
Nadace SIRIUS
Anna Mejsnarová
Taste
Standa Kutáček
Konzultant & zakladatel Autonapůl
Martina Neradová
Fundraising & telefundraising
Simona Munzarová
Sociální bankovnictví České spořitelny
Eliška Vyhnánková
Social media konzultantka
Jana Bukvová
Luc Art Fund
Zuzana Vyhnánková Brečanová
Konzultantka
Jiří Krupa
Koalice Za snadné dárcovství
Adam Podhola
Zachraň jídlo
Dagmar Koželuhová
Institut pro památky a kulturu
Zdeněk Slejška
EDUin o.p.s.
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace