Personalistika pro neziskovky #9: Jak opečovat tým při práci a vztazích online

Aktuální kurzy Kurz již proběhl.

Devátá Personalistika pro neziskovky se zaměří na téma, které nejspíš pálí nás všechny. 

Poslední rok akceleroval práci na dálku a přenesl vztahy do online světa rychlostí i intenzitou, ze které se nám může točit hlava. Osobní setkání se přenesla na online porady, nástěnky s papírky a špendlíky nahradily online plánovací nástroje a cloudová uložiště. Emoce, vztahy a konflikty visí v e-mailech a chatech. Jak podpořit tým, aby se z dlouhodobé práce a komunikace online nezbláznil? Jak přistupovat k technologiím zdravě? Jak si nastavit digitální hygienu?

Lektor

Kateřina Švidrnochová

Konzultantka & lektorka digitálních dovedností

Kateřina je konzultantka a lektorka digitálních dovedností a designérka vzdělávacích procesů. Pomáhá týmům nastavovat strategie interní i externí komunikace, využívat efektivně nové technologie a zjednodušovat si práci i život díky digi nástrojům. Zaměřuje se na metodiky online vzdělávání a učící procesy. Aktuálně je hluboce ponořená do možností umělé inteligence. Má za sebou vedení desítek vzdělávacích a kulturních projektů v českých i mezinárodních týmech, nyní působí na Katedře informačních studií a knihovnictví Filozofické fakulty Masarykovy Univerzity a vede vzdělávací programy zaměřené na umělou inteligenci v organizaci AI dětem. Je současně také předsedkyní správní rady Světa neziskovek. 

Máte další otázky?

Zajímá vás ke kurzu něco dalšího? Nenacházíte odpověď na své dotazy? Neváhejte se nám ozvat.

Milena Jeřábková
Otevřené kurzy & konzultace
+420 730 517 966
Sdílejte kurz:
Kabinet CB
CRM pro neziskovky
Impact Hub
Ředitelka a zakladatelka Centra LOCIKA
advokátní kancelář Slaninová Vokál
Místa zblízka
advokát
Konzultantka & lektorka
Redakce Světa neziskovek
Sociální bankovnictví České spořitelny
Lektor a konzultant NNO
Svět neziskovek
Svět neziskovek

Děkujeme partnerům Světa neziskovek

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace