Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Fundraising
Networking
Eventy
Financování
Zahraniční inspirace
Rozhovor
Dobrovolnictví
Inovace
Inspirace
Legislativa
Management
Lidé
Komunikace
Dárcovství
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Vesna Mrázková
Impact Hub
Olga Pohl
DOMENA.cz
Jiří Bárta
Nadace Via
Tomáš Řemínek
Nadace Karla Janečka
Lucie Schovancová
konzultant
Roman Hřebecký
Svobodný designér služeb a produktů
Ivana Šajbanová
Sociální bankovnictví České spořitelny
Ivana Štefková
Impact Hub
Lukáš Novák
Litigo Communications
Adam Podhola
Zachraň jídlo
Eduard Marček
Transparency International Slovensko & Slovenské centrum fundraisingu
Martina Neradová
Fundraising & telefundraising
Eva Mrázková
Redaktorka Světa neziskovek
Tomáš Urban
Člověk v tísni
Anna Mejsnarová
Taste
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace