Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Eventy
Lidé
Inspirace
Dárcovství
Poradna
Strategie
Inovace
Financování
Management
Komunikace
Fundraising
Legislativa
Rozhovor
Dobrovolnictví
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Karel Pařízek
Online/digital marketing v Blueberry.cz
Lucy Gower
Lucidity
Lenka Bergmannová
Konzultantka projektových žádostí
Anna Novák
Svět neziskovek
Adéla Farkač
Lékaři bez hranic
Martina Neradová
Fundraising & telefundraising
Tereza Krištofová
Rekonstrukce státu
Jiří Krupa
Koalice Za snadné dárcovství
Barbora Báštěcká
Redaktorka Světa neziskovek
Tomáš Ervín Dombrovský
Alma Career
Kateřina Toholová
Svět neziskovek
Robert Basch
Livesport
Eva Mrázková
Redaktorka Světa neziskovek
Jan Gregor
Svět neziskovek
Václav Zeman
Frank Bold
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace