Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Management
Komunikace
Dárcovství
Eventy
Správní rada
Financování
Lidé
Inovace
Inspirace
Rozhovor
Dobrovolnictví
Fundraising
Legislativa
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Aneta Hlavatá
Loono
Michaela Novotná
advokátní kancelář Slaninová Vokál
Štěpán Drahokoupil
Advokační fórum Nadace OSF
Anna Uhnák Kárník
expertka, Zelený kruh a Fakulta humanitních studií Univerzity Karlovy
Jiří Bárta
Nadace Via
Robert Basch
Livesport
Dana Kalistová
Kabinet CB
Stanislava Fabšíková
Vagus
Dominika Juhásová
Albert Schweitzer Stiftung
Simona Očadlá
Sociální bankovnictví České spořitelny
Jan Kroupa
České centrum fundraisingu
Adéla Vojáčková
Eva Mrázková
Adam Zbiejczuk
Komunikace & sociální sítě
Anna Perdoková
Svět neziskovek
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace