Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Inspirace
Dárcovství
Správní rada
Rozhovor
Eventy
Financování
Podcast
Inovace
Komunikace
Dobrovolnictví
Legislativa
Fundraising
Management
Lidé
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Jitka Nesrstová
Mentorka & konzultantka
Martina Neradová
Fundraising & telefundraising
Miroslava Oleňáková
Strom života
Tereza Konrádová
Místa zblízka
Anna Mejsnarová
Taste
Jana Havlenová
Nadace rodiny Vlčkových
Jan Gregor
Svět neziskovek
Tereza Ocetková
Svět neziskovek
Anna Uhnák Kárník
expertka, Zelený kruh a Fakulta humanitních studií Univerzity Karlovy
Markéta Čekanová
Konzultantka projektových žádostí
Aneta Hlavatá
Loono
Martina Hlavatá
Hnutí DUHA
Eliška Černá
Jiří Bárta
Nadace Via
Adam Zbiejczuk
Komunikace & sociální sítě
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace