Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Inovace
Eventy
Sledování dopadu
Akcelerace
Dobrovolnictví
Komunikace
Lidé
Dárcovství
Management
Rozhovor
Financování
Legislativa
Inspirace
Fundraising
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Stanislava Fabšíková
Vagus
Šárka Miková
Psycholožka a členka správní rady Nadace Neziskovky.cz
Miroslava Nebuželská
22HLAV
Anna Mejsnarová
Taste
Martina Hlavatá
Hnutí DUHA
Michaela Novotná
advokátní kancelář Slaninová Vokál
Lukáš Novák
Litigo Communications
Tereza Krištofová
Rekonstrukce státu
Petr Vít
Právník a konzultant NNO
Barbora Báštěcká
Redaktorka Světa neziskovek
Jan Kroupa
České centrum fundraisingu
Adéla Vojáčková
Ilona Hobzová
Svět neziskovek
Štěpán Drahokoupil
Advokační fórum Nadace OSF
Lukáš Hejna
Nadace Via
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace