Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Dobrovolnictví
Eventy
Dárcovství
Rozhovor
Management
Advokacie
Fundraising
Komunikace
Inovace
Legislativa
Financování
Podcast
Inspirace
Lidé
CSR
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Lucy Gower
Lucidity
Jana Havlenová
Nadace rodiny Vlčkových
Robert Basch
Livesport
Jan Kroupa
České centrum fundraisingu
Zuzana Vyhnánková Brečanová
Konzultantka
Zdeňka Havrlíková
AVITEUM
Simona Očadlá
Sociální bankovnictví České spořitelny
Vlasta Kratochvílová Holéciová
Platforma pro včasnou péči
Lucie Hošková
Česká společnost ornitologická
Anna Mejsnarová
Taste
Tomáš Knaibl
Velvyslanectví USA v Praze
Eva Mrázková
Adéla Lančová
Konzultantka projektových žádostí
Petr Vít
Právník a konzultant NNO
Miroslava Oleňáková
Strom života
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace