Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Grantový diář
{{ formatDate(article.published, 'j. n. Y') }}
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.cat }}
|
{{ tag.tag }}
Autor článku
{{ article.article_author.first_name }} {{ article.article_author.last_name }}
{{ article.article_author.position }}
Všechny články autora
Sdílejte článek:
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Vaše e-mailová adresa
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Ve Světě neziskovek najdete
Management
Inovace
Financování
Dárcovství
Podcast
Komunikace
Poradna
Legislativa
Inspirace
Osvěta
Dobrovolnictví
Eventy
Fundraising
Lidé
Rozhovor
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežíme vaše osobní údaje.
Jak o ně pečujeme?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Společně tvoříme Svět neziskovek
Anna Mejsnarová
Taste
Petr Machálek
Konzultant a lektor
Julie Báštěcká
Stážistka redakce Světa neziskovek
Roman Hřebecký
Svobodný designér služeb a produktů
Eva Mrázková
Eduard Marček
Transparency International Slovensko & Slovenské centrum fundraisingu
Lukáš Hejna
Nadace Via
Aneta Hlavatá
Loono
Adéla Farkač
Lékaři bez hranic
Petr Vít
Právník a konzultant NNO
Zdeňka Havrlíková
AVITEUM
Marie Horáková
Konzultantka pro finanční řízení neziskovek, grantový fundraising
Anna Novák
Svět neziskovek
Eliška Černá
Robert Basch
Livesport
Všichni, bez kterých by to nešlo!
Děkujeme partnerům Světa neziskovek
×
Zůstaňte v obraze
Držte krok se Světem neziskovek. To nejzajímavější vám ve správnou chvíli pošleme e-mailem:
Pro tento účel střežte mé osobní údaje.
Co se s nimi stane?
Nechci přijít o inspiraci ze Světa neziskovek
Aktuálně
Kurzy
Financování
Poradenství
Spolupracujte s námi
Kontakty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku
Další informace